Gastvrij Bourgondisch Someren beschikt over talrijke horecagelegenheden met veel terrassen waar het heerlijk vertoeven is en geniet tijdens uw verblijf, fietstocht of wandeling van een drankje of hapje

HIj kan weer, lekker smikkelen met de Strabrechtse Smikkel. Ga er op uit op en rondom de Strabrechtse Heide en geniet onderweg van lekkere gerechtjes.

Met dit bonnenboekje van de VVV kunt u in het gebied rondom de Strabrechtse Heide bij 21 horecagelegenheden terecht voor een heerlijk gerechtje. Tegen inlevering van een bon ontvangt u bijvoorbeeld heerlijke huisgebakken appel-notentaart, een saté-spiesje of quiche met spekjes, prei en courgette. Smullen maar!

Het boekje kost 15 euro. De bonnen kunnen gebruikt worden in de periode van 1 april tot en met 31 oktober. De koper bepaalt zelf waar en wanneer de bonnen besteed worden. Dit kan steeds bij verschillende gelegenheden, maar ook op één adres.

De Strabrechtse Smikkel is een initiatief van de VVV’s rondom de Strabrechtse Heide. Het boekje is verkrijgbaar bij de VVV Someren, VVV Heeze, VVV Leende, VVV I-Point Geldrop, VVV I-Point Mierlo, VVV Asten en VVV Deurne.